sherlock-holmes

Autori: Horatziu Cenușă & Mystery rooms escape

Cine nu îl știe pe Sherlock Holmes sau cine nu a văzut filmul Labirintul (The Maze Runner)?

De ce vă întreb? Pentru că Sherlock Holmes și personajele din Labirintul pot fi aduse la aceeași masă cu oricare dintre voi care ar reuși să pășească în camerele misterelor aflate în Brașov.

Cum Brașov? Chiara așa, încă un punct în plus pentru magicul nostru oraș.

Și chiar dacă nu-l stiți pe Holmes sau ce este Labirintul, sau nu l-ati citit pe Mark Twain sau Jules Verne, nu cred că există careva dintre noi să nu aibă o fărâmă de dorință pentru aventură, dorința de a se implica într-o aventură în care trebuie să dovedească că poate descoperi soluții la  situații aparent fără soluție.

Dacă vrei să incerci o experiență inedită, sub forma unui joc plin de mister și ghicitori, acum este posibil! Mystery Rooms Escape Brașov îți deschide ușa spre o lume fascinantă și plină de enigme. Tot ceea ce trebuie sa faci este să găsești cheia!

Mystery Rooms Escape Brașov este un joc real de evadare, care oferă posibilitatea participanților să-și testeze abilitațile și puterea de concentrare. Jocul necesită atenție, inteligență, logică, intuiție și muncă de echipă. Toată acțiunea se petrece contra cronometru, ceea ce vă pune presiune pe umerii participanților.

În plus, la Mystery Rooms Escape Brasov nu ai doar o singură cameră a misterelor, ci 3! Mai exact, îți punem la dispozitie 3 situații diferite în care rezoltarea îți va da mari bătăi de cap. În funcție de preferințe și de nivelul de dificulate dorit, poți alege camera Enygma, Legacy sau Journey. Indiferent de opțiuni, experiența este unică!

2015 10 34 - MAGIC SHOP - Mystery rooms escape - Enygma

2015 10 34 - MAGIC SHOP - Mystery rooms escape - Legacy

2015 10 34 - MAGIC SHOP - Mystery rooms escape - Journey

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Camera Enygma este camera în care “nimic nu este ce pare a fi”, unde pe cât de simplu pare decorul, pe atât de multe mistere ascunde.

Camera Legacy este camera unde grupul va trebui să descopere conceptul care ii va ghida în această aventură și care ii va ajuta sa primească “marea moștenire”.

Journey este un scenariu mobil unde toate indiciile se află într-o valiza. Grupul se afla practic într-o camera goală în care se află doar un geamantan, în care “un prieten bun plecat într-o calatorie lungă și aventuroasă va lăsa informații despre locul în care se află și ce trebuie să faceți pentru a-l urma”

Încearcă “jocul anului” în Brașov și vino la Mystery Rooms Escape să descoperi enigmele!

 

2015 10 34 - MAGIC SHOP - Mystery rooms escape - MREBV

Contact:

Telefon: 0773 353 466
Email: contact@liveroomescape.ro
Website: http://www.liveroomescape.ro
Facebook: www.facebook.com/mysteryroomsb
Adresa: Str. Bisericii Romane nr. 67, Brasov

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>